Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zl
zlobinski - 07-09-2014 13:33:09
Voeding & Gezondheid

Veiligheid sociaal i d

Beste mensen,
dank allemaal voor uw reacties.
ik heb de gemeente voorgeslagen om via een akkoord verklaring ( net als met medisch geheim ) de gegevens per knop druk digitaal allemaal op te vragen. echter geeft men aan dat dan de privacy in gevaar komt.
jammer, dan toch maar met pijn in mijn hart via een kantoortje bij onze spar aangetekend verzonden.
ik heb de pgb pas vanaf dit jaar. jammer genoeg. liever had ik gezien dat ik daar geen gebruik van hoefde te maken.
hiervoor ook persoonlijk bij het ciz geweest. deze mevrouw had ook mijn medische gegevens. alles natuurlijk gedaan met behulp van mijn vrouw. jammerlijk zit ik al ruim 2 jaar tussen 4 muren hier in huis. alles na een 2e rug operatie die niet geheel is gelukt. en dan nog tal van andere mankementen die je krijgt. maar goed. nogmaals allemaal bedankt.
volgens de ombudsman zou dit in deze tijd niet meer op deze wijze hoeven. we leven per slot van rekening in een digitaal tijdperk waarbij de pgb gegevens nu door gemeenten gedaan moeten worden en deze daar ook behoren te liggen middels het burger service nummer. daar zou het bsn dan ook voor bedoeld zijn.