Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 07-09-2014 18:14:41
Auto & Vervoer

Fiets

[quote=mahadma schreef op zondag 7 sep 2014, 17:46]@czar, daar wordt o.a. de amstel-gold-race gehouden. als je daar rijdt, zie je dat fietsers (gewone) afstappen en gaan lopen met de fiets aan de hand.
dat geloof ik graag: bij buiten-categorie in de tour de france is het gemiddelde stijgingspercentage rond de 8%, op stukken natuurlijk nog wel hoger. maar met 10 meter afstand 1,75 meter klimmen (wat volgens mij 10% is), dat is mega-veel. dat wordt heel hard meetrappen met zo'n e-bike. kleine stukjes kan wel, gewoon door een goede aanloop, bij een brug of zo.
schat ik het zelf in: bij 1% stijging en laat ik de motor volledig het werk doen, dan scheelt dat rond 15% in de snelheid.
bah, ik moet er niet aan denken, 10% stijging zelf doen, na 20 meter ben je gaar.