Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 10-09-2014 18:01:05
Geldzaken & Recht

Senioren appartement verkopen en vervolgens zelfde huis huren.

Maar stel dat uw man spoedig zou komen te overlijden, dan zult u dus wel uit die woning moeten vertrekken, want , hoewel ik uiteraard niet weet hoe hoog hun erfdeel zal zijn, gezien uw vraag over zorgkosten neem ik niet aan dat er nog veel liggende gelden zijn waar u alleen over kunt beschikken, moet u gaan betalen voor die gieren. alleen om daar maar te kunnen blijven wonen en dan ook nog een halfjaarlijkse inspectie tolereren..

vergeet niet, dat als uw man ná zijn pensioendatum met u dat geregistreerd partnerschap is aangegaan er, normaal gesproken, geen weduwepensioen is. dus u zult van uw eigen inkomen alles op moeten hoesten,

dus u hebt niet alleen "geen profijt" maar wel alle lasten.

sorry dat ik het zeg, maar dit is een wurgcontract.

als ik u was, en dat zeg ik met de beste bedoelingen, zou ik een afspraak maken met een notaris, en hem aan u precies laten uitleggen, met alle financiële consequenties voor u, wat er gebeurt als uw man eerder overlijdt dan u.

eigenlijk zijn eventuele zorgkosten nog uw minste zorg. laat u aub informeren.