Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pieterwolters - 09-09-2014 18:01:25
Elektronica & TV

Telefoontjes microsoft

[quote=mahadma schreef op dinsdag 9 sep 2014, 17:09]aannemen, zeg in je paasbeste engels: "do you have a moment", wacht geen antwoord af, leg de telefoon ernaast, laat de verbinding bestaan, ga koffie/thee zetten, ga na een minuut of 5 a 10 even terug, is de verbinding nog in stand: zeg in je paasbeste engels: "do you have a moment", wacht geen antwoord af, leg de telefoon ernaast, laat de verbinding bestaan, is het gesprek verbroken, leg de hoorn er weer gewoon op. als het weer gebeurd: zie het begin van dit antwoord. een voetbalfluitje dichtbij de microfoon van je telefoon wil ook wel eens helpen om de nee kracht bij te zetten.

en dan belt de computer na een tijdje gewoon weer het nummer.... je lost daarmee het probleem niet op, je krijgt er hoogstens een goed gevoel bij.