Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rk
rkruiswijk - 10-09-2014 00:24:08
Computers & Telefonie

Al 1,5 jaar problemen met internet. hoe kom ik van online.nl af?

Bedankt voor de reacties. zo te zien zegt de meerderheid dat ik het contract maar gewoon uit moet zitten. :-(

@1935 mijn downloadsnelheid is 18mbit/s en online zou "tot 50 mbit/s leveren. tot 50 kan dus ook 10 zijn. uiteraard dekken ze zichzelf goed in.

bekabeld is de verbinding een stuk stabieler maar dan kan er maar 1 persoon / device profiteren van beter internet. als mijn huisgenoot aan het studeren is en ik aan het werken dan zou het zo fijn zijn als we allebei een goede verbinding hebben.

modem verplaatsen hebben we geprobeerd. beneden, boven, voorkant huis, achterkant huis, korte kabel, lange kabel, voor het raam, uit de buurt van de magnetron :-), enz..

@lekkerisdat
ik heb besloten geen tv abonnement te nemen tot ik weg kan bij online. bestel straks liever alles in 1 keer. in de tussentijd vermaak ik me prima met nl 1,2,3 en netflix.