Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 10-09-2014 14:31:35
Elektronica & TV

Telefoontjes microsoft

[quote=jsolleveld schreef op woensdag 10 sep 2014, 13:25]toevallig kreeg ik vanochtend zo'n telefoontje maar was nog niet op de hoogte dat dit allang speelt.gelukkig ben ik niet zo naief om er in te trappen, maar heb wel n raar gevoel van zoiets.moet je daar nou mee naar de politie dat uitgezocht wordt wie dit zijn of niet?hoe komen ze aan je nummer?vind het toch niet prettig.

http://www.automatiseringgids.nl/nieuws/2012/28/microsoft-trap-niet-in-telefoonfraude"> lees hier. en telefoonnummers laat men 'gewoon' door computers zoeken. denk niet de politie er iets mee kan. heeft u de film (link) van gompy2 al gezien? best grappig eigenlijk als het niet zo sneu zou zijn dat er nog steeds daadwerkelijk mensen intrappen.