Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zo
zoeker - 10-09-2014 15:53:56
Elektronica & TV

Telefoontjes microsoft

Hallo blok, bij een aantal providers (oa upc) kun je in ieder geval telefoontjes van "nummer onbekend" blokkeren. misschien is dat bij uw provider ook wel mogelijk met een exact telefoonnummer. het zou de navraag in ieder geval waard zijn.

verder, maar dat is achteraf praten, goed nadenken voor je je telefoonnummer bij een bedrijf afgeeft. dit soort organisaties werkt niet alleen met computers die random nummers bellen, maar ook met gestolen informatie van organisaties waar wij onze gegevens afgeven. en die organisaties brengen echt niet altijd naar buiten dat er iemand in de adresgegevens heeft zitten rommelen, want dat zien ze als minder belangrijk dan rommelen in bv de bankgegevens.
zo probeert mijn bank ing al een tijd mijn telefoonnummer en mailadres te pakken te krijgen en ik zie de noodzaak niet om dit te geven. als ze me nodig hebben, is er een berichtenmelder in internetbankieren en ze hebben mijn adres...