Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si

Cardif

In heel veel gevallen gaf zo'n polis ook een extra-rente-korting van 0,2% op de hypotheek voor de eerste rente-vaste-periode (leuk verkooppraatje natuurlijk, maar gebeurde wel). die korting was over die periode veelal veel groter dan de eenmalige koopsom van die cardif-polis.
bovendien..... de cardif polis heeft als basis de dekking bij arbeidsongeschiktheid en de ww-dekking is een aanvullende dekkinkje.
en zoals een eerdere reageerder al schreef, zo enorm klein waren die letters op hun polissen en informatiemateriaal nu ook weer niet.

blijft natuurlijk, dat het enorm vervelend is dat u werkloos bent geraakt en wens u daar dan ook alle sterkte mee en hopelijk snel weer een passende baan.