Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 10-09-2014 23:52:17
Geldzaken & Recht

Senioren appartement verkopen en vervolgens zelfde huis huren.

@jangmcoolen

ik weet niet wat een land er mee van doen heeft.

maar als ik die voorwaarden lees van het geregistreerd partnerschap van de ts komt bij mij het volgende beeld op.

een soap voor de tv. een stinkend rijke vader met een verwende dochter die verslingerd is aan een gozer en die binnenkort zijn schoonzoon zal worden. omdat pa zijn centen en zijn dochter wil beschermen worden er huwelijksvoorwaarden opgesteld. gelijk aan die partnerschaps voorwaarden.

en hier is die pa vervangen door die stiefkinderen, de dochter door de echtgenoot van de ts en de bezorgdheid is vervangen door hebberigheid.

de ts is in deze situatie niet meer dan een onbetaalde huishoudster en verzorgster die nog geld mee moet brengen. zelfs in engelse soaps krijgt een huishoudster na jarenlange trouwe dienst een verzorgde oude dag. en dat heeft de ts zelfs niet. als zij alleen komt te staan komen die gieren twee keer per jaar nog kijken of hun bezit op kosten van die huishoudster perfect onderhouden wordt.

van mij zouden ze een schop onder hun kont kunnen krijgen.