Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 11-09-2014 18:19:54
Auto & Vervoer

Infeneum e-bike

Maar de fabriek is niet failliet. de distributeur is failliet. ik vind de optie garantiedekking nogal onduidelijk

ook kunt u kiezen voor extra garantiedekking. na afloop van de
fabrieksgarantie loopt de garantie gedurende de looptijd van de verzkeringen dan gewoon door. de garantiedekking wordt verleend op de gehele e-bike, inclusief de elektrische onderdelelen en het batterijpakket (met uitzondering van onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn.

(gekopieerd, en stond in hoofdletters)

staat hier nu dat je eerst je fabrieksgarantie moet opsouperen voordat je bij de garantiedekking van de verzekering mag aankloppen?

nog nooit gehoord dat een fabrieksgarantie van een batterijpakket ook 2 jaar garantie kent, op andere onderdelen, zoals motor dan weer wel. dus wanneer gaat die garantieverzekering (die ts overigens niet in het pakket heeft) in?

en als de fabriek failliet gaat, wat is daarvan de consequentie? het je dan bijv. een gat van een paar maanden, dat de fiets geen garantie kent en dan na bijv. 2 jaar ineens weer wel?