Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 12-09-2014 12:35:02
Computers & Telefonie

Externe schijf weigert

@@ allemaal, even wat duidelijker dan, ik heb vannacht zelfs de computer moeten formatten omdat hij plots de bootmgr niet meer kon vinden, in de bios stond de ssd kaart als eerste dan een dvd lezer.

de externe harde schijf , als ik hem aanzet loopt de kast erop vast, ik ken dan niets openen en het lichtje blijft nerveus knipperen.
ik krijg dan de melding uw schijf ken sneller werken als u hem op een andere usb poort aansluit ?? dan doe ik dat maar dan wil hij eerst gaan formatten en dat wil ik dus niet.. de externe is nu aangesloten op een ingebouwde usb kaart.. dus niet direct op het mobo want dan gaat ie formateren.de andere apparaten die op de kaart zijn aangesloten werken normaal.

de schijf is 500 gig en heb niet gezegt dat ie vol is maar dat ik hem wil bijwerken met nieuwe data. .

stations letter veranderen is onzin.
schijf draait gewoon, knippert rood groen enz enz . kast loopt vast. uitzetten , ontkoppelen herstart kast is weer normaal . wat moet ik nu toch ?? er staan schiilderwerken van mijn onlangs overleden vrouw op die mag niet kwijt.

veilige modus lukt niet, ik krijg enkel of de bios of een soort herstel van de computer , ik ken nergens veilige modus aanvinken met f8 of f12 of del , ook niet met een aantal keer resetten.

ter info de kaart is nieuw en werkt goed, de schijf geeft problemen maar die is gezond tenminste vorige week nog wel . en draait nu ook gewoon....

in de kast zetten ken niet daar zitten al 4 schijven in.

hoop dat dit duidelijk is en hoop op een wonderantwoord :-) groet han