Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 12-09-2014 13:53:00
Computers & Telefonie

Garantie mobile telefoon

Op zich ligt de bewijslast de eerste 6 maanden na aankoop bij de verkoper om aan te tonen dat het uw schuld is. zoals ik uw bericht lees, heeft mm met behulp van de foto's willen aangeven dat u zelf de veroorzaker bent van het gebrek. de foto is natuurlijk een uitvergroting om de schade aan te geven.
het is ook niet erg handig van u dat u maar bent blijven doorwrikken terwijl u in het begin al moeite had met de oplader. dan moet je eigenlijk meteen terug naar de verkoper met de klacht.

er gaan bij mij toch wel wat alarmbellen rinkelen als ik lees dat u inmiddels 4 mobieltjes heeft versleten, die nog als nieuw in de kast liggen. stopt u de stekker er wel op de juiste manier in? ik geef toe, het is soms even lastig om dat te zien. zodra je wat weerstand voelt, moet je er meteen rekening mee houden dat je de stekker er op zijn kop in hebt gestopt.
kan het er mee te maken hebben dat u met uw artrose handen de stekker er wat bibberig instopt en dat het daardoor misgaat?

mijn advies bij een volgende aankoop is op de stekker een stickertje te plakken om aan te geven wat onder en boven is.