Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 12-09-2014 16:52:05
Auto & Vervoer

Lidmaatschap anwb

Kunt u niet overstappen op de instap service? dan moet u wel de pechhulp in uw woonplaats missen, maar u bent van die vervangende auto service af.

ik heb er al veel klachten over gelezen op klacht.nl.

of de anwb zich hier iets van aantrekt, vraag het me af. als je een beetje invloed wilt uitoefenen moet je in de bondsraad zitten, als ik het goed begrijp. en die wordt weer gekozen uit leden van de provincie. die bondsleden vergaderen in januari en juni en die hebben dit dan klaarblijkelijk goedgekeurd. ik had al ergens gelezen dat het een stelletje ja-knikkers zijn, maar dat was een bulletin uit 1999.

misschien eens contact opnemen met een bondslid uit uw provincie. klik http://www.anwb.nl/over-anwb/vereniging-en-bedrijf/organisatie/organisatiestructuur/bondsraad">hier

(eerlijkheidshalve, het lijken me niet bepaald de armlastigen die erin zitten)

o ik lees net dat er per 20 september een extra bondsleden vergadering is. nou ja, misschien breekt de volksopstand nog eens uit ;-)