Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
fred_a - 12-09-2014 21:52:29
Huishouden & Energie

Kwaliteit verflaag kozijn badkamer

Nog even terugkomen op deze kwestie: de verf blijkt het probleem te zijn, maar afgezien hiervan, en even afgezien van welke verklaring dan ook, is het acceptabel dat 4 maanden na uitvoering, die scheurtjes in de verflaag optreden? ik zie nu zelfs dat aan de onderkant van het kozijn stukjes van de onderlaag (grondverf?) al zichtbaar worden.

een verklaring en oplossing is een ding, maar ik vind dat het werk niet goed uitgevoerd is als na zo'n korte tijd al dergelijke beschadigingen optreden. nu gaat het er niet om wat ik vind, maar wat in het algemeen als normaal gezien wordt. wie kan hier iets over zeggen?

het gaat mij nu niet puur om de technische kant, maar ik stel de vraag gezien vanuit het perspectief van een consument (al moet je hiervoor misschien wel de zaak technisch bekijken).