Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 13-09-2014 09:33:59
Vrije tijd & Tuin

Contributie

[quote=zoekster schreef op vrijdag 12 sep 2014, 14:30][quote=alfatrion schreef op vrijdag 12 sep 2014, 14:12][quote=1953 schreef op vrijdag 12 sep 2014, 02:07]je raaskalt als een kip zonder kop!
moet je nu perse iedere keer als een volslagen idioot reageren?


maak je niet druk, zo gaat het al jaren met dit forumlid.

weet je wat ik ga doen, ik ga dit weekend op het rechtenforum.nl de vraag nog eens stellen. ik snap wel wat je bedoelt, maar ik vraag me toch af of er niet een korting kan worden gegeven voor een vroege betaling. dus dat de echte prijs 180 euro is en er een korting voor vroegtijdig betalen kan worden gegeven van 20 euro, of dat dit altijd verkapte incassokosten zijn.
en dan zal ik proberen het hier in begrijpelijke gewone mensentaal uit te leggen.

wat ik erg vreemd vind in deze vraag is dat als iemand eenmaal voor 15 oktober en eenmaal daarna betaalt 190 euro kwijt is. wat zou dan nog de reden zijn om voor de 15de 95 euro over te maken? die hou je dan in je zak en als je de overige 85 euro bij elkaar scharrelt, dan kun je in een keer 180 euro betalen.

toch wil ik ook wel eens weten of er extra administratiekosten mogen worden gerekend bij afbetalingsregelingen, want daar maken ook veel bedrijven zich (on)schuldig aan.

zodat er voor eens en altijd een correct antwoord kan worden gegeven op dit soort vragen. want ik denk dat debby hier echt helemaal geen wijs meer uit wordt.


forumlid sinds 27 februari jl. om exact te zijn