Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 13-09-2014 10:12:31
Vakantie & Reizen

Afzeggen

Hallo rinsascor,

......in een opwelling heb ik een bod gedaan op hotelkamerveiling......
..... ik heb het geld er niet voor......
dat is dan niet zo verstandig geweest.
.....kan ik hier nog vanaf?......
vrees van niet.
..... naar mijn idee had ik 2 weken bedenk tijd, ik wil hier vanaf, dus heb ik niet betaald.......
maar heb je dat ook gemeld?!

lees de voorwaarden eens goed door wat daar eventueel over annuleringskosten in staat.

artikel 1.2 – is er een verschil tussen iets kopen op internet en iets kopen via een veiling op internet?

nee, er is geen verschil.

als u bijvoorbeeld een televisie koopt via het internet, dan geldt dat u zich na aflevering nog 14 dagen kunt bedenken (het wettelijke herroepingsrecht). als u dan spijt krijgt van uw aankoop om wat voor reden dan ook, dan kunt u de tv kosteloos terugsturen. op grond van de wet geldt dit sinds 13 juni 2014 ook voor een gewonnen veiling.

als u op hotelkamerveiling.nl biedt op een arrangement en een veiling wint, dan heeft u 14 dagen bedenktijd. indien u echter overgaat tot betaling van de door u gewonnen veiling, geeft u aan de voucher te willen ontvangen en ziet u af van het herroeppingsrecht.

mocht u echter de gewonnen veiling betaald hebben en wilt u daarna toch (binnen 14 dagen) afstand doen van u aankoop, dan biedt hotelkamerveiling.nl u wel de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden tegen betaling van €25 annuleringskosten. dit is echter alleen mogelijk indien de waardebon (waarmee u de hotelovernachting kunt reserveren) nog niet is verzilverd ofwel gebruikt is. voorwaarde hierbij is dat het bedrag binnen 14 dagen na aankoop is bijgeschreven op bankrekeningnummer: 143592939, t.n.v. hotelkamerveiling.nl, o.v.v. annuleren [waardebon id].

met vr.gr.