Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
digioma - 13-09-2014 13:44:34
Voeding & Gezondheid

Verwijzing naar podotherapeut

Wat moet je nu met zo'n vraag... er worden oplossingen aangeboden (medicijnen en podoloog) en dan zeggen dat je "dat niet wilt!".
ter geruststelling; ik heb prima ervaringen met een podoloog in schagen. en er wordt niet geprikt of op andere wijze pijn gedaan als je daar soms bang voor bent.
intakegesprek, even rechtop op een glasplaat staat om de stand van je voeten/benen te bekijken; de stand van je ruggegraat/wervelkolom wordt bekeken (kleren aan); staan je heupen wel gelijk enz. 't kan een kwestie zijn van een bepaalde houding, wijze van lopen enz. en soms kan een op maat gemaakt inlegzooltje of een kleine onzichtbare verhoging in je normale schoen al wonderen doen. ben benieuwd...