Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 13-09-2014 14:43:57
Vakantie & Reizen

Afzeggen

Hebben ze geen gegevens van je? hoef je die niet te geven als je je registreert om te bieden? dan zou ik ze nu ook niet geven.

heb je de orderbevestiging van je bod nog goed nagekeken? ik ga er nu even vanuit dat daar niet in stond wat je moest doen om de overeenkomst te ontbinden.
stuur nog een keer een mail dat je geen modelformulier om van je herroepingsrecht gebruik te maken hebt ontvangen, welke volgens de wet verplicht is. en dat je alsnog van je herroepingsrecht gebruik maakt, omdat bij het ontbreken van het modelformulier de herroepingstijd overgegaan is in een jaar.
geef verder geen gegevens van jezelf die ze nog niet kennen, dus geen adres, telefoonnummer of geboortedatum en bovenal geen bankrekeningnummer!

daarmee is de kous af.
en verder is het erg onverstandig om een overeenkomst aan te gaan in een opwelling. dat gaat nog een keer goed mis en dan zit je met de gebakken peren.