Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

br
brunoennicky - 13-09-2014 14:45:04
Computers & Telefonie

Niet opstarten

[quote=ron530 schreef op zaterdag 13 sep 2014, 14:19]op het moederbord zit een batterij die is waarschijnlijk leeg. tijdens het opstarten moet de bios alle instellingen opnieuw gaan zoeken en dat kan geruime tijd duren, de batterij (knoopcel) vervangen en de klok in de bios gelijk zetten.

batterij vernieuwt,klok weer goed gezet.je hoort hem bezig zijn?? mogelijk is de bios nu alle instellingen zoeken van wat u denkt,hij blijft zwart beeld geven,misschien even wat langer wachten?? voor alle andere,de pc start gewoon,ik krijg ook geen signaal van starten in veilig modus enz omdat ie gewoon start..hij wil gewoon niet opstarten na de update,s of gewoon bij alles.alles werkt,maar als ik op opstart drukt,gaat alles uit wat normaal is,maar komt ie terug in zwart beeld,en hoor je hem bezig zijn met iets..misschien wat langer wachten?? grt