Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 13-09-2014 21:25:00
Geldzaken & Recht

Artikel niet geleverd

Gebruik deze voorbeeldbrief alleen als u het product of de dienst op of na 13 juni 2014 hebt gekocht

afzender

[naam]
[adres]
[postcode en woonplaats]
[e-mail]

aan

[naam]
[adres]
[postcode en plaats]

betreft: geld nog steeds niet terugontvangen

[woonplaats, datum]

geachte heer/mevrouw,

ik heb op [datum aankoop] een [product] bij u gekocht. op [ datum dat u hebt laten weten dat u van de koop af wil] heb ik binnen de bedenktijd de koop ontbonden. op [datum terugsturen] heb ik het product aan u teruggestuurd.

[als u een verzendbewijs hebt]

het bewijs daarvan voeg ik bij deze brief [kopie verzend bewijs bijvoegen].

voor het product heb ik een bedrag van eur [vooruitbetaalde bedrag invullen] betaald. dit bedrag is inclusief de door u in rekening gebrachte verzendkosten. tot op heden heb ik mijn betaling niet van u terug ontvangen.

volgens de wet bent u verplicht om, binnen veertien dagen na ontbinding van de overeenkomst, het volledige aankoopbedrag (inclusief de verzendkosten) terug te betalen. inmiddels is deze termijn verstreken.

ik verzoek u om het openstaande bedrag van eur [vooruit betaalde bedrag invullen] binnen acht dagen na dagtekening van deze brief te storten op rekeningnummer [rekeningnummer waarop u het bedrag wilt ontvangen] ten name van [uw naam invullen]. ik verwacht daarbij opgeteld de wettelijke rente vanaf het overschrijden van de termijn voor terugbetaling.

indien het openstaande bedrag niet binnen de gestelde termijn op het genoemde rekeningnummer is bijgeschreven, zal ik verdere juridische stappen overwegen. alle hieruit voortvloeiende kosten zal ik bij u in rekening brengen.

ik hoop echter dat u het verschuldigde bedrag binnen de gestelde termijn terugbetaalt en hiermee juridische stappen achterwege kunnen blijven.

met vriendelijke groet,

[uw naam en handtekening]