Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 14-09-2014 11:54:11
Huishouden & Energie

Waarom alleen dure cvketels?

Het maakt niet uit van wie u de woning huurt, maar de verhuurder dient zorg te dragen voor een goed werkende cv-installatie en het (jaarlijkse) onderhoud daarvan.
het zal mij niet verbazen als dat onderhoud ook niet wordt uitgevoerd op rekening van de verhuurder, als het al wordt uitgevoerd.
als u de aankoop van de cv-installatie zou betalen en dit mag/kan verrekenen met de huur dan zit het met de financiële situatie van de verhuurder niet helemaal goed.
u zou dan optreden als de bank van lening en waarschijnlijk ook nog zonder een (geldig) contract over die lening met de verhuurder, waardoor het financiële risico volledig bij u komt te liggen.
bij het aangaan van de huur van de woning heeft u, naar ik mag aannemen een huurcontract getekend die u hopelijk eerst had doorgelezen, hierin zou ook het e.e.a. moeten staan over de cv-installatie en het onderhouden daarvan.
maar al met al : nooit aan beginnen.