Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ridder_1
ridder_1 - 14-09-2014 12:34:36
Huishouden & Energie

Waarom alleen dure cvketels?

Goedkoop is altijd duurkoop met een cv ketel, als u 10 - 14 jaar met een ketel moet doen is de prijs per jaar nog geen 100 eur, onderhoudsbeurten en reservedelen kosten veelal een veelvoud (
google eens op de merknaam saunier duval en u weet genoeg.ook is een ketel met een verbeterd hoog rendement altijd veel zuiniger in verbruik dan alleen een goedkope ketel met alleen verbeterd rendenemt, worden echter nog heel weinig gemaakt en verkocht. vergeet ook niet dat de heren installateurs circa 35 - 55% marge maken op een cv ketel omdat de installatiekosten relatief laag zijn en u weet waarom een gemiddelde c.v. ketel ca 1500 - 2200 euro kost. net als autoverkopers krijgen ze vaak van de fabrikant een bonus als ze hun merk verkopen.

al met al vind ik uw vraag toch wel een beetje vreemd, u vraagt een beetje naar de bekende weg, u weet toch hoe verkoop en marketing werkt ?