Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 14-09-2014 14:42:45
Auto & Vervoer

Lidmaatschap anwb

@zoekster,

het betreft hier een wijziging in het aanbod van de service verlening en de kosten die deze wijziging met zich meebrengt.
bij een vereniging als de anwb hebben de leden, middels de ledenvergadering of hun vertegenwoordigers, ingestemd met de wijziging in dit aanbod.
er zullen vele leden zijn, waarvan ik er één ben, die niet blij zijn met de wijziging die per 01-01-2015 zullen worden doorgevoerd.
over dit onderwerp zullen waarschijnlijk nog vele topics worden geopend.
in dit geval is het, zoals het zo vaak gaat, slikken of stikken (accepteren of opzeggen) en ik heb alleen maar aan ts proberen duidelijk te maken wat het eventuele opzeggen, voor hem in het bijzonder, in de dagelijkse praktijk voor nadelen heeft.
je zal maar stranden met je 45 km wagentje.

dat u mijn omrekening naar een contributie bedrag per dag onzin vind is uw goed recht, maar het geeft ts wel een duidelijk beeld wat de kosten daadwerkelijk zijn in vergelijking met andere dagelijkse uitgaven.