Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 14-09-2014 16:05:49
Huishouden & Energie

Waarom alleen dure cvketels?

[quote=stef84 schreef op zondag 14 sep 2014, 15:12]ik zeg niet dat ik een onveilig product wil, ik wil een goedkoop product zonder merknaam waarvoor ik moet betalen omdat het zo'n goede naam heeft. dus mijn vrag is niet: wat is jullie mening over mijn beslissing maar meer waarom vind ik ze niet. waar zijn de goedkope ketels uit china/turkije/polen waar vidn ik installateurs in nederlad die die plaatsen.
ik begrijp je reactie op "ongefundeerde reactie's ", maar dat is inherent aan open forums.
je redenatie v.w.b. wasmachine, daar kan ik in mee gaan.

zelfs echte experts verkiezen een goedkoper b merk boven een duur a merk (+/-2500euro)
een b merkt kost minder, gaat in de regel wel wat minder lang mee, maar door de voortgaande ontwikkelingen worden wasmachine's ook steeds zuiniger, en kun je, omdat ze eerder aan een nieuw b merk toe bent, ook eerder profiteren van de inmiddels voortgeschreden ontwikkelingen, zeggen de experts.
klik hier-> http://derekenkamer.kro.nl/seizoenen/seizoen_4_2013/afleveringen/15-08-2013">de rekenkamer-wat kost een wasmachine

v.w.b. je vraag waar de goedkope cv-ketels uit china enz, die zul je niet vinden.
je denkt slim te zijn maar dan moet je ook kunnen bedenken dat je goedkope en ce goedgekeurde exemplaren uit china niet zult vinden.
misschien dat ze wel gebouwd worden in china/ turkije en polen etc, maar dan wel onder licentie van de reguliere fabrikanten en dus wel ce goedgekeurd, en uiteraard goedkoper gebouwd voor de fabrikant, maar dat is met alles zo.
en dus wel met de reguliere prijzen die men in de eu kan vinden.