Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cm
cmrozema - 15-09-2014 19:25:22
Computers & Telefonie

Geen garantie op sony xperia z2???

Hoi,

ik heb al contact opgenomen met the phone house door eerst daar te klagen en vandaag heb ik ze een brief gestuurd waarbij ik ze aansprakelijk stel voor een defect toestel die binnen 6 maanden kapot gaat en dat zij voor een vervangende of reparatie moeten zorgen.
zij hebben vervolgens het toestel opgestuurd naar sony en die heeft hem weer doorgestuurd naar een reparatiebedrijf (e-repair).
zij hebben geconstateerd dat er waterschade is (was ik zelf ook achter....) en dat het een gebruikersfout is.
waar baseren zij dat op?
er is geen schaderapport waaruit blijkt wat ik verkeerd heb gedaan alleen constateren dat het een gebruikersfout is.
er is inderdaad water overheen gegaan terwijl de klepjes dicht waren en het toestel behoort waterdicht te zijn!
ik wil the phone house ook niet betalen, maar als ik mijn kapotte toestel terug wil voor bijvoorbeeld een second opinion zal ik onderzoekskosten moeten gaan betalen.
37 euro om wel te zijn....
het zal the phone house een worst zijn als ik niet wil betalen, zij hebben het bedrag voor het toestel die ik contant betaald heb op 19 juni al ontvangen (616 euro).
als ik niet voor de onderzoekskosten wil betalen dan krijg ik het toestel gewoon niet terug en dat maakt the phone house niks uit.
dus hoe nu verder? en wat schiet ik hiermee op?
ik zit met de handen in het haar. ik heb heel lang gespaard voor een waterdicht toestel met een fantastische camera die nu binnen 3 maanden stuk is door waterschade terwijl ik hem goed gebruikt en verzorgd heb.