Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 15-09-2014 22:30:42
Computers & Telefonie

Geen garantie op sony xperia z2???

[quote=cmrozema schreef op maandag 15 sep 2014, 20:29]beste zoekster,

bedankt voor je advies.
ik kan het beste eerst even bellen met gc om advies in te winnen.
het is inderdaad geen koop op afstand maar in een winkel, the phone house.
naar een kantonrechter word wel erg rigoureus, zelf een zaak voeren ben ik huiverig voor en voor een jurist heb ik helemaal geen geld.
dan word het straks net zo kostbaar als de kostprijs van het toestel en sony heeft vast een hele rits juristen en kan eindeloos procederen.
als consument trek je dus uiteindelijk altijd aan het kortste eind.
maar je procedeert niet tegen sony, je procedeert tegen the phone house. mocht het met de gc niets worden heb ik misschien nog wel een idee voor een redelijk goedkope jurist.

het zou best wel eens kunnen dat je zo'n goede zaak hebt dat een pittige brief van een jurist al genoeg is om ze eieren voor hun geld te laten kiezen. en wat het doorprocederen betreft, ze kunnen niet in hoger beroep, omdat het over een bedrag van onder de €1750,- gaat. eenmaal gewonnen blijft gewonnen.

zomaar dag met je handje tegen €616,- zeggen, is toch ook geen goed idee....