Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gerboe - 16-09-2014 11:23:47
Geldzaken & Recht

Rommelen in levensverzekering

Hier moet ik toch even wat terugnemen: ik begrijp inmiddels dat er wel degelijk in een ander fonds wordt belegd. excuses voor mijn foute gok. avero achmea zegt er https://www.averoachmea.nl/downloads/overzicht%20veel%20gestelde%20vragen%20achmea%20mixfondsen%20juli%202014.pdf">dit over. hier staat ook duidelijk in dat u geen dividend misloopt door de omzetting. de waarde van uw vergaarde beleggingskapitaal zou bij omzetting naar een nieuw product natuurlijk exact hetzelfde moeten zijn als dat van de oude polis.
daar kan niet ineens 5000 euro tussen zitten. of men uw polis om mag zetten naar een nieuw product zou in de voorwaarden moeten staan. en anders is een gang naar het kifid altijd nog mogelijk. maar of dat zinvol is?