Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 16-09-2014 17:00:42
Computers & Telefonie

Screenshot

[quote=aurora1 schreef op dinsdag 16 sep 2014, 15:15]@zoekster, dat heb ik inmiddels ook ontdekt.... misschien heb je http://cropper.codeplex.com/">klik hier iets aan?
ik kwam dit http://capture-screenshot-lite.software.informer.com/">klik hier ook tegen, zie ook de rechterkolom. ik ken die site verder niet.
het zou best kunnen zijn dat die snipping tool voor xp op jouw vista werkt, maar er staat ook eentje voor vista bij.
anders heb je misschien http://www.vista-helpdesk.nl/tips-a-tricks-windows-vista/154-knip-programma-screenshots-maken-in-vista.html">klik hier iets aan ook al vermoed ik van niet.
die laatste link had ik inderdaad ook gevonden, maar dat leverde dus niets op.
verder vind k het wat riskant om zomaar wat downloads te doen. denk je dat die eerste veilig is?

met paint heb ik weleens een printscreen gemaakt, ik denk dat ik het daar voorlopig mee uitzing. mijn oude bakkie hoeft niet zo lang meer mee, want.....http://www.automatiseringgids.nl/nieuws/2014/38/windows-9-op-30-september-onthuld">jippie!!!
daar heb ik zin in ;-)

bedankt voor alle moeite, heel aardig van je!