Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 17-09-2014 17:10:33
Computers & Telefonie

Aanschaf laptop

Ik zou in ieder geval geen packard bell nemen, vaio van sony is gestopt op de europese markt, kun je nog wel kopen maar zou ik daarom niet doen. ik dacht ook dat samsung gestopt is met laptops op de europese markt.
ik heb al sinds de jaren 80 laptops van toshiba en ben daar erg tevreden over tot dusver. twee keer een toshiba tecra en nu al een aantal jaren een toshiba satellite.
ik heb reclameblaadjes in de gaten gehouden en als iets me wel wat leek opgezocht wat er zoal over gemeld werd op internet (ook aan klachten). laptops zonder brander zijn soms goedkoper, maar een cd/dvd lade kan erg handig zijn voor als er problemen zijn en u een herstel/opstart cd zou moeten gebruiken.
met die prijsindicatie zou u eens bij een eenvoudige computerwinkel nabij binnen kunnen lopen. bijv. een winkel die ook aan bedrijven levert en zelf een reparatie afdeling heeft en dan daar ook eens kijken en daar dan kopen als er geen of weinig prijsverschil is.
misschien is er een recente test van de consumentenbond. als u geen lid bent kunt u de tijdschriften ervan in de bibliotheek inzien en bijv. een kopie van de test maken.
verder zou ik voordat u gaat kopen ook uitzoeken hoe de service en klachtenafhandeling ervan is bij problemen, als u een bepaalde winkel op het oog heeft.