Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ia
iacbv - 18-09-2014 11:04:26
Auto & Vervoer

Incasso bureau wijzigd naam op factuur om gelijk te halen

Geachte [edit redactie]
als u nu eens eerlijk bent en verteld wat er echt gebeurd is, dan zal eenieder die uw verhaal leest ook een andere kijk hebben op de verwijten die u een ander maakt. het hele verhaal van uw zus die bij u in huis was tijdens uw afwezigheid en uw hond heeft aangeboden ter adoptie is toch wel erg ver gezocht. als dit echt was gebeurd had u uw hond teruggeëist. voor betaling van de vergoeding voor de adoptie werd uw rekeningnummer opgegeven met uw naam en dan verteld u mij dat u dat bedrag naar uw zus heeft overgemaakt omdat ze daarom vroeg. dat gaat mij te ver. we hebben de naam in het dossier niet veranderd, zowel de opgegeven naam als uw naam worden beide vermeld en zowel onze cliënt als de nieuwe eigenaar van uw hond hebben bij het rek nr uw naam opgegeven gekregen, dus wij hebben niets verandert alleen aangepast en dit is weloverwogen gebeurd nadat bekend werd dat uw naam gekoppeld was aan het rekeningnummer waarop het geld werd overgemaakt dat voor onze cliënt bestemd was. daarbij komt nog dat uw e-mailadres gebruikt is bij zowel de contacten met het adoptiebureau als met de nieuwe eigenaren van de hond.
voor al degene die hun woord klaar hebben op het verhaal van dedilo wil ik zeggen "heb niet meteen commentaar als je niet eens weet wat er gebeurd is". mw "dedillo" heeft mijn cliënt enkele tientallen keren gebeld + ook nog eens negatieve reviews geplaatst over haar bedrijf en werkwijze, terwijl cliënt niets anders heeft gedaan dan haar werk. zij krijgt het verzoek en hond te herplaatsen van mw "dedilo" en cliënt doet haar werk en vind een zeer geschikt adres voor de hond en nu krijgt ze waar mogelijk negatieve berichten bij haar advertenties geplaatst. die mw dedilo moet zichzelf eens de spiegel voorhouden. ik zit al 20 jaar op dit incassobureau en heb nog nooit zoiets "vreemds" meegemaakt als met deze mevrouw die je in alle staten brengt met haar vreemde verhalen en leugens en je blijft lastig vallen waar ze dat kan.
mw dedilo heeft gewoon geprobeert haar hond herplaatst te krijgen zonder daarvoor te hoeven betalen alleen zijn client en iac er niet ingetrapt haar vreemde verhalen te geloven en nu is mevrouw op haar teentjes getrapt. iac zou nooit op dit soort berichten reageren, maar omdat deze mevrouw zowel het incassobureau als client te schande maakt kon dit bericht niet uitblijven. mw dedilo zou zich door moeten schamen.