Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 17-09-2014 14:55:34
Auto & Vervoer

Seat gekocht maar.... help!

Dan maar een aangetekende brief.

maak gebruik van de volgende voorbeeldbrief

klik https://www.consuwijzer.nl/voorbeeldbrieven/aankoop/voorbeeldbrief-herstel-vervanging-ondeugdelijk-product-binnen-6-maanden-na-aankoop">hier

pas de voorbeeldbrief aan je situatie aan. haal dat vervangen (het product vervangen) in de brief weg, want van een tweedehands auto is er toch geen tweede dezelfde als vervanger te vinden en laat dat kosteloos herstel staan.

laat de andere garage nog niets aan je auto doen, want dan verspeel je je rechten op kosteloos herstel. het is wel handig als zij een schriftelijke verklaring willen geven wat er mis is met de auto. wellicht zijn ze daar tegen een kleine vergoeding toe bereid. zo heb je bewijs.

zet in de brief dat je er een deskundige naar hebt laten kijken en dat die de gebreken heeft geconstateerd.

dan maar zien wat voor antwoord je krijgt. als je geen antwoord krijgt of een antwoord waarbij de garagehouder alle verantwoordelijkheid afwijst, dan zijn er nog andere mogelijkheden, laat dat nog even weten hier.

is het een bovaggarage?