Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

endemion
endemion - 18-09-2014 03:20:46
Computers & Telefonie

Screenshot

[quote=zoekster schreef op woensdag 17 sep 2014, 20:08]die croppertip had aurora1 ook gegeven. is dus veilig.

ga ik hem ook maar installeren. al maak ik eigenlijk nooit een printscreen.
tja dan had ik 'm wellicht niet hoeven noemen en had ik me die moeite kunnen besparen. vervelend altijd die lui die klik hier's gebruiken zonder er ff kort bij te zetten waar ze naar linken.

los daarvan lijkt het erop dat het aanhalen van cropper door aurora1 op basis van een zoekactie was en niet persoonlijke ervaring.
is dus veilig. vind ik niet zo op z'n plek en ook wel een beetje beledigend, alsof aurora1 een vd weinige betrouwbare mensen is hier en onder de mensheid for that matter (de maker vh tooltje en ook mee). daarnaast alsof andere mensen niet kunnen bepalen of een stukje software veilig is (yourself included). het komt sowieso heel zelden voor dat onbetrouwbare software bovenaan (misschien moet bovenaan tussen haakjes) in een zoekopdracht verschijnt en als dat al eens gebeurt weet je anti virus software je tegenwoordig ook wel te waarschuwen over zo'n site als je die probeert te bezoeken.

onbetrouwbare software komt trouwens ook zelden op je computer door een gerichte download van een site die van een bepaald programma (stommiteiten met nep downloadknoppen daargelaten). het is namelijk behoorlijk wat gedoe om helemaal een website op te gaan zetten om vervolgens een stukje malware op die manier te gaan verspreiden. binnen no time staat je website op een zwarte lijst, dan houd het eigenlijk al grotendeels op. vervolgens zal het niet lang duren voordat de software zelf bekend is bij anti virus/malware bedrijven als dat niet al eerder het geval is. dan is het helemaal over of je moet het interessant vinden om dat minieme percentage dan dan nog over blijft "targetten". maja wie is zo gek die knappe koppen die malware schrijven iig niet.

[quote=diumenge schreef op woensdag 17 sep 2014, 21:01]ondertussen weten we nog steeds niet voor wat voor apparaat cherise de vraag stelde...
denk dat je toch wel mag aannemen dat het om een windows machine gaat. anders wordt dat er doorgaans wel expliciet bij gezegd of is er iig meer blijk van dan dat hier het geval is dat dat niet het geval is. neemt niet weg dat je wel een punt hebt wbt de vaak te vage vraagstelling van mensen. precieze in woord en geschrift is veel belangrijker dan de meeste mensen beseffen zo is een persoon bijvoorbeeld geen mens. dit "kleinigheidje" zorgt ervoor dat men zichzelf veelal tekort doet simpelweg door zichzelf neer te zetten als een persoon ipv een mens.