Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 18-09-2014 06:46:50
Computers & Telefonie

Screenshot

[quote=endemion schreef op donderdag 18 sep 2014, 03:20][quote=diumenge schreef op woensdag 17 sep 2014, 21:01]ondertussen weten we nog steeds niet voor wat voor apparaat cherise de vraag stelde...
denk dat je toch wel mag aannemen dat het om een windows machine gaat. anders wordt dat er doorgaans wel expliciet bij gezegd of is er iig meer blijk van dan dat hier het geval is dat dat niet het geval is. neemt niet weg dat je wel een punt hebt wbt de vaak te vage vraagstelling van mensen. precieze in woord en geschrift is veel belangrijker dan de meeste mensen beseffen zo is een persoon bijvoorbeeld geen mens. dit "kleinigheidje" zorgt ervoor dat men zichzelf veelal tekort doet simpelweg door zichzelf neer te zetten als een persoon ipv een mens.

kans is inderdaad groot dat het een windows machine betreft. aan de andere kant neemt het aantal tablets en smartphones (met bank apps) natuurlijk heel snel toe en weten mensen juist daar vaak niet hoe een screenshot te maken.

afijn, of cherise wel of niet geholpen is met de antwoorden zullen we misschien wel nooit weten. anderen zijn er in ieder geval wel mee geholpen.