Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

phillostar
phillostar - 18-09-2014 12:05:22
Geldzaken & Recht

Mag bol.com de koopovereenkomst ontbinden om "kennelijke vergissing" verkoopprijs?

Op klachtenkompas had ik vanmorgen al een melding geplaatst :) daar heeft bol.com ook inmiddels al gereageerd, dat ze de klacht in behandeling genomen hebben.

https://www.klachtenkompas.nl/bolcom/bestelling-geannuleerd-door-bolcom-met-het-geliefde-artikel-42-van-hun-algemene-voorwaarden

bij het doorlezen van de klachten daar viel me dus ook op dat bol.com graag hun artikel 4.2 gebruikt als argument en excuus. en dat ze vaak bij hun standpunt blijven en verder niets voor je kunnen doen, en afwimpelen met een kortingsvoucher.

zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn dan vermeld ik dat sowieso ook hier. ik laat me iig niet zomaar opzij zetten, als de fout niet door mij gemaakt is.