Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

phillostar
phillostar - 18-09-2014 15:46:14
Geldzaken & Recht

Mag bol.com de koopovereenkomst ontbinden om "kennelijke vergissing" verkoopprijs?

@carola.83 - ja en nee, dit model (monitor) is in april op de nederlandse markt geintroduceerd, en is in juni 2 maal eerder aangeboden voor een prijs onder de 300,- euro. de dip van afgelopen week was de prijsdaling van bol.com. of de prijsdaling in juni ook van bol.com was, dat weet ik niet.

op hardware.info kan ook het prijsverloop bekeken worden vanaf de introductie van de monitor. uit die statistiek is alleen een prijsdaling onder de 300,- euro te zien eind juni en die van afgelopen week.

http://nl.hardware.info/productinfo/206742/aoc-q2770pqu#tab:prijzen

@edrick3 - ik begrijp dat een bedrijf zich zal indekken met regels in de av. maar ik geloof niet dat dit een foutieve prijsvermelding was, omdat de verkoopprijs de dag voor mijn bestelling zelfs nog een tientje lager was.

het merk aoc is niet zo prominent aanwezig of bekend op de nederlandse markt. bol.com is 1 van de grote directe dealers van het merk. een promotie actie tussen de dealer(bol.com) en de fabrikant met een zogenaamde stuntprijs is geheel mogelijk om het merk te showcasen.
wat "van leyden" meld, het is niet zo dat de monitor voor 1/10 of 1/4 van de originele verkoopprijs aangeboden was.

voorlopig is het afwachten met welk antwoord bol.com zal komen, ik hoop uiteraard dat ze gewoon de originele koopovereenkomst nakomen.