Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

endemion
endemion - 18-09-2014 16:22:37
Computers & Telefonie

Screenshot

[quote=zoekster schreef op donderdag 18 sep 2014, 08:23]
ik weet niet wat er met je aan de hand is, maar het schijnt dat je erg lange tenen hebt. het was in het geheel niet beledigend bedoeld. ik was juist blij met je persoonlijke ervaring!

voor mij ging het hier om. aurora1 had me hier al over getipt. ik stond in de startblokken om hem te downloaden, maar toch hoopte ik dat iemand vanuit persoonlijke ervaring kon vertellen of die echt echt veilig was.
toen jij ook met deze tip kwam en daarbij deze software ook nog eens zelf had gedownload, ging ik definitief overstag. daar kwam mijn 'is dus veilig' vandaan. sloeg op jouw reactie.

ik heb eens een vervelende malware binnen gehaald, weet nog steeds niet hoe dat kwam en ben sindsdien superachterdochtig.

wat downloads betreft. ik zou iedereen voor de gratis softonic downloads willen waarschuwen, je krijgt meteen allerlei softonic rommel mee en het is een enorm gedoe om het er weer af te krijgen. persoonlijke ervaring!
dat van die lange tenen valt wel mee. ik neem aan dat je die eigenschap toeschrijft aan mij omdat ik een redelijke lap tekst heb geschreven? maar dat is meer vanwege die correctheid die ik al aanhaalde in de 2e reactie in die post. kort en krachtig werkt lang niet altijd. hoe vaak ik het niet mee heb gemaakt dat ik dacht iets spreekt voor zich en waarop vervolgens dat aspect toch voluit geschreven moest worden. ook dat stukje "is dus veilig", is een goed voorbeeld want dat, dat stukje op mijn reactie sloeg daar blijkt nu van dat het extra uitleg nodig had.

wbt softsonic, als je daarbij uit komt let dan op nadat je op de hoofdpagina van een stukje software op die grote download knop hebt gedrukt gaat die door naar een volgende pagina, de daadwerkelijke download pagina. hier kun je normaal gesproken ook een directe link vinden dus zonder die softsonic adware crap.

hey ff cropper gebruiken ;)
http://www.imagesup.net/?di=7141105010810