Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 18-09-2014 18:55:12
Huishouden & Energie

Stinkende stofzuiger

Ik schreef al dat ik wordt geknipt door mijn vrouw, en dat dan de haren opgezogen worden.
als die hoeveelheid haren langer als een 7 a 8 weken in de stofzak blijven zitten dan wordt die lucht echt niet meer om te harden, zo gaat dat stinken.
in het begin wisten we niet wat de oorzaak zou kunnen zijn en we hebben toen allerlei middeltjes gebruikt zoals hier ook al is beschreven.
dat helpt even, dat wil zeggen dat de stank even overheerst wordt door het toegevoegde middel, maar na verloop van tijd zwakt dat ook af en gaat de geur van het rottingsproces van bacteriën uit die stofzak weer overheersen.
dus dan maar een goedkope stofzak van een paar dubbeltjes, na een knipbeurt wordt die weggegooid, en geen stank meer.
de stofzuiger wordt verder amper gebruikt, alleen voor een paar kleedjes die 1 keer in de zoveel tijd gezogen worden.
de vloer zelf wordt dagelijks met een wisser gedaan.

overigens is er wel een middel van hg zag ik, kost wel 6+ euro, dat zijn heel veel goedkope stofzakken.
het verkoop-praatje:

stofzuigers kunnen flink gaan stinken omdat het vuil, bij normaal gebruik, langdurig in de stofzuigerzak of stofopvangbak (voor zakloze stofzuigers) zit en daardoor muf en “zuur” kan gaan ruiken. doordat de luchtstroom tijdens het stofzuigen constant langs het opgezogen vuil gaat, komt deze muffe en “zure” lucht via de luchtuitlaat van de stofzuiger naar buiten. vooral haren van huisdieren zijn, zelfs bij het regelmatig verwisselen van de stofzuigerzak of legen van de stofopvangbak, een bron van stank. hg stofzuiger -lucht- verfrisser stopt het “broeien” al in de stofzuigerzak of stofopvangbak en zorgt er zo voor dat de stofzuiger tijdens het stofzuigen een heerlijke frisse lucht zal verspreiden. gebruik de dop van de fles als doseerdop en vul 4 dopjes tot de rand met hg stofzuiger -lucht- verfrisser. leeg de dopjes op de vloer en zuig vervolgens de korrels op met de mond van de stofzuiger.

http://nl.hg.eu/products/show/id/6820/stank_uit_de_stofzuiger_verwijderen_of_voorkomen">klik-> hg stofzuiger -lucht- verfrisser