Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

to
toscantoni - 19-09-2014 14:20:54
Vrije tijd & Tuin

Dreigende brief sportschool

Dank voor je reaktie.
het is een heel verhaal.
op 10 mei 2010 heb ik het lidmaatschap bij f4f afgesloten. het bedrag á €15,95 per maand werd vooraf één maal per jaar per automatische incasso van mijn rekening gehaald.
en in april dit jaar heb ik dit abb. beëindigd. f4f heeft de datum van beëindiging op 10 juli gezet.
gewaarschuwd door allerlei f4f-gedupeerden heb ik mij strak aan de regels gehouden en de a.v. helemaal zitten bestuderen. uiteraard heb ik de pas op 10 juli bij mijn vestiging ingeleverd met ontvangstbewijs.
vervolgens heb ik wel het vooruit geïncasseerde bedrag gestorneerd en de resterende 2 maanden handmatig aan f4f overgemaakt. dit om zelf de macht over het geld te hebben. ik durfde niet te wachten op hun terugbetalingen, gezien de slechte ervaringen die ook ik heb gehad met f4f. (ik ben erg onbeschoft door hun behandeld in het laatste jaar van mijn lidmaatschap)
vanaf dat moment ontvang ik geregeld brieven van de debiteurenafdeling van f4f met meldingen van betalingsachterstanden variërend van €44,85 tot €2,- tot €33,--. dit laatste bedrag baseren zij op "de wet incassokosten".
ik heb een aantal malen gereageerd d.m.v. e-mail met argumenten voor het feit dat zij rekenfouten maken en waarom deze bedragen onterecht zijn.
ook hebben zij ver na de datum van beëindiging van mijn lidmaatschap nog een bedrag van mijn rekening gehaald, wat ik heb gestorneerd; dit is immers onrechtmatig.
inmiddels dreigen zij 'de vordering uit handen te geven'. dat betekent de deurwaarder.
ik denk dat ik gelijk heb maar niet krijg. een gerechtelijke procedure wil ik niet riskeren, en heb eigenlijk al besloten de bedragen te betalen. misschien kan ik later terugvorderingen gaan sturen naar de directie van f4f om de debiteuren-afdeling te omzeilen. maar waar zit die?

groetend