Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 19-09-2014 14:48:05
Vrije tijd & Tuin

Dreigende brief sportschool

Als u in april dit abo bewijsbaar heeft beƫindigd, dan kan het niet per 10 juli aflopen, maar moet het ergens in mei zijn. dus daar gaat het al mis.

en welk vooruitbetaalde bedrag heeft u gestorneerd. de jaarbetaling voor het komende jaar?

ik zou zeggen, laat die deurwaarder maar komen. die kan niets beginnen zonder vonnis van een rechter en bij een rechter mag u ook nog uw zegje doen.

overigens, als je overgaat van een contract voor bepaalde tijd, wat u eerst had, naar een contract voor onbepaalde tijd, geldt een maximum opzegtermijn van een maand, ingaande vanaf de dag dat u opzegt.

dus zegt u per 8 april op, dan loopt het contract per 8 mei af en geen dag later. f4f doet of u nog steeds jaarcontracten aangaat, die tussentijds zijn op te zeggen, maar dat is niet zo. u zit na de eerste contractsduur in een contract voor onbepaalde tijd. en dat moet ook nog eens in de av staan. anders mag u per direct opzeggen en hoeft u niet eens de maand opzegtermijn in acht te nemen.

het is wel van belang dat u dan niet meer heeft gesport na het opzeggen.

vindt u het verder wel best dat u per 10 juli uw abo heeft beeindigd, dan zou ik een kopie maken van het bedrag dat u over heeft gemaakt naar f4f. heeft u daar een klantnummer bij vermeld?

u had beter het hele bedrag kunnen storneren en dan wachten op een acceptgiro van de 2 maanden dat u nog moest betalen.
zo'n eigenhandige overboeking wordt vaak niet herkend door een automatische administratie.