Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-09-2014 18:07:56
Huishouden & Energie

Buurman haalt onze schutting weg

Om het nog ingewikkelder te maken, het kadaster is komen inmeten tussen mijn buurman en ik( waar het topic over gaat) buurman haalt onze schutting weg,

nu is achter mijn tuinmuur nog een strook grond van bijna 2 bij 9 meter wat bij mijn perceel hoort, de afspraken zijn gemaakt met de achterbuurman, niets aan de muur bouwen en de grond hoort bij de woning.
we konden nooit achter de tuinmuur komen, omdat de buurman naast me de schutting direct er tegen had staan, nu is dat allemaal een stuk opgeschoven nu kan ik naast mijn tuinmuur, maar er niet achter omdat de achterbuurman een muur in elkaar geflanst heeft.

we zijn met het veldwerk naar de achterbuurman gegaan, hij heeft een schuur tegen mijn tuinmuur gebouwd dakleer tegen mijn tuinmuur geplakt, we zijn in gesprek gegaan, hij is heel intimiderend en met een grote mond komen verhaal halen bij mij in huis, geen euro wilde hij betalen en al helmaal de schuur niet afbreken..
nu gaat het weer van vooraf aan beginnen, en dan maar zeggen, ruzie met de buren! je moet je maar alles laten gevallen, en laten afpakken.
dat is het soort mensen, hebben geen fatsoen, regels ho maar, daar moet je niet mee aankomen.