Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-09-2014 03:15:10
Huishouden & Energie

Buurman haalt onze schutting weg

Sonjadeb schreef op vrijdag 19 sep 2014, 15:01: de buurman is weer op volle toeren, hij heeft een camera opgehangen met uitzicht op de tuin, ook heb ik deze week een zakje met hondenpoep van de carport afgehaald, zo blijft hij bezig, ik hoef maar buiten te staan, dan komt hij of zijn vrouw naar buiten, het is voor hen een obsessie aan het worden. ze hebben geen vat op me daar worden ze gek van.....

ondanks alles woon ik hier supergraag en dat wil ik ook zo houden..


dan wordt het tijd voor de rijdende rechter!

deze topic dan wel 25 maanden oud.

als die buurman destijds de streekkrant met gemeentepublicaties had gelezen dan had hij een bezwaarschrift in kunnen dienen.

buurman pleegden onrechtmatige daden, eerst in 2012 de schutting op eigen initiatief op uw eigen grond te verwijderen: diefstal! ook wel vervreemding genaamd. dan in 2014 een camera te plaatsen die mogelijk uw privacy schaadt. informeer voor dat laatste bij uw gemeente welke regels en handhaving daarvoor gelden (golden) in uw gemeente.

wie de bal kaatste, kan de bal weer terugverwachten: het zakje hondenpoep in zijn tuin deponeren!