Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 20-09-2014 17:26:21
Geldzaken & Recht

Restaurantcadeaubon

De gemiddelde kadobon is een jaar geldig. dus, eind datum geldigheid 07-07-2014 betekent dat u deze bon rond juli 2013 heeft ontvangen. en in dat hele jaar daarna nooit de kans heeft gehad om een keer uit eten te gaan?

jammer en helaas voor u, maar de gulle gever aan u heeft het restaurant een btw vrij cadeau van € xx,xx gegeven. volgende keer? direct een datum prikken en opmaken of kadobonnen vragen van de nederlansche bank, ik bedoel euro's in een enveloppe. zijn zeker 20 a 30 jaar geldig en overal, tot in het buitenland toe besteedbaar. is het aangekochte bedrag minder als de waarde van de bon, krijgt u zelfs wisselgeld retour. of noteer een maand voor verlopen van de geldigheid van de bon een hint in je agenda.