Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-09-2014 02:01:52
Elektronica & TV

Waar is rtl4?

Dure kabels en pluggen hoeven niet altijd beter te zijn dan goedkope. bij mij werkt alles uitstekend en al vele jaren met allerhande goedkope kabels en pluggen en een goedkope signaalversterker. als ontvangst opeens slechter wordt is soms een plug iets losgeschoten, of een kabel heeft een breuk gekregen of dat met opnieuw aandrukken van een scart stekker een pinnetje naar binnen geschoten is. d.w.z. als het probleem niet buitenshuis of bij een centrale o.i.d. ligt. te lange kabels in huis kan ook een oorzaak zijn. bij verandering van frequenties door de kabelaar kan een enkele zender soms ook slechter worden, vooral als ze dicht bij elkaar zitten. dan helpt handmatig instellen en fijnafstemming in de regel.
zoals @zoekster al zegt, niet direct dure kabels kopen maar eerst eens alles even goed nalopen, vragen bij buren met analoog of die hetzelfde probleem hebben, eventueel even een kabel lenen enz.