Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 21-09-2014 13:25:54
Geldzaken & Recht

Verkeerd ibannummer is geld weg!

[quote=gompy2 schreef op zondag 21 sep 2014, 13:08].
toen het bedrag van 1 euro proberen over te maken naar mycom met de goede naam, maar met een verkeerd cijfer er tussen, kreeg toen weer een alarm melding.
niet om het een of ander, maar als dat verkeerde nummer niet bestaat, dan is het toch niet zo gek dat er een alarmmelding komt. dan is dat toch niet 'een zekerheid inbouwen' op naam en nummer?

ze kunnen dat geld natuurlijk niet de willekeurige internetruimte insturen..

bij oude postbanknummers heb je nog bankrekeningnummers die met 1 verkeerd ingetoetst cijfer het bestaande nummer van een ander worden. dat komt door de lengte, die is vrij kort. het mijne bestond maar uit 7 cijfers en nu staan daar een stel nullen voor. helaas heeft nog niemand zich vergist en mijn nummer ingetikt. maar als nu iedereen vanmiddag blijft oefenen met een verkeerd nummer dan hoop ik vanavond wat te oogsten ;-)

dat is hier het geval volgens mij. ze heeft 1 of 2 cijfers verkeerd ingetoetst van een oud ingnummer en toen is het mis gegaan.