Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ti
tijgerl - 21-09-2014 14:25:47
Auto & Vervoer

Neckermann bv bestaat nog

[quote=wijnanda1947 schreef op zondag 21 sep 2014, 10:19]wordt inderdaad tijd dat hier wettelijke regels voor gaan gelden.
het probleem is dat het een wettelijke regel is. nou ja regel, het schijnt een proef te zijn.
het is van de zotte dat een bedrijf zijn eigen bedrijf failliet laat verklaren om van de schulden af te komen en dan z'n eigen bedrijf weer kan opkopen. de directeur doet er dan niet zoveel toe. dat is de aangenomen woordvoerder die gewoon een baantje heeft. de boosdoener in deze heet sun capital, een amerikaans bedrijf dat deze directeur heeft aangenomen. de andere boosdoener is onze overheid die dit allemaal mogelijk maakt.
mevrouw cora vons verdient al mijn respect. zij steekt haar nek uit en geeft het enige juiste antwoord: ik wil helemaal geen tegoedbonnen van een bedrijf dat mij heeft opgelicht. mevrouw cora vons is voor mij een held. politica gesthuizen bakt er niks van, de vara/kassa bakt er niks van en brecht bakt er ook niks van. heel holland bakt er niks van :-)