Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 21-09-2014 23:21:24
Geldzaken & Recht

Veilig betalen

Op zich begrijp ik wel wat fretty bedoelt. vraag is dan: wie controleert dit allemaal. dan is alleen de "met creditcard" betalen een optie.
nee, kassa zelf reageert niet op misstanden tenzij dit er een heleboel zijn. die geautomatiseerde email moet u toch ook ontvangen hebben als u volgens de regels heeft gereageerd. u moet natuurlijk niet vergeten dan ze duizenden mails ontvangen; alleen als er heel erg veel zijn over 1 en hetzelfde onderwerp gaat is er de kans dat u een positief antwoord krijgt. google geeft toch een goede handleiding waar wel of niet iets te bestellen, gewoon zoeken onder klachten van een betreffende zaak; is dat niet zo positief: wegblijven. men hoeft problemen niet op te zoeken.