Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jantom
jantom - 22-09-2014 14:15:58
Geldzaken & Recht

Verkeerd ibannummer is geld weg!

Ik heb niet alle reacties gelezen (er zijn er zoveel) maar zag al in de vraagstelling dat ts nogal veel foutjes pleegt te maken ~ mij werd meteen duidelijk dat er geen controle door hem/haar plaatsvindt.... dat vraagt om moeilijkheden.

het gaat hier om lettertjes en cijfertjes en die moeten correct zijn. een iban-nummer invoeren lijkt me niet moeilijk. dat is geen taal waarin fouten kunnen worden gemaakt.

het invoeren van een verkeerd rekeningnummer is ook mij wel eens overkomen maar ik controleer altijd deze essentiƫle gegevens. wie dat niet doet doet het naar mijn oordeel fout....
banken zullen best in staat zijn foute nummers te herkennen maar ik begrijp dat het geld op een geldende rekening is overgemaakt. dus het nummer was goed.
je zou bijna zeggen "niets aan de hand".