Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ekiem
ekiem - 22-09-2014 17:36:45
Geldzaken & Recht

Postcodeloterij bingokaarten echt gratis?

Zoals jantje7 het beschrijft, zo heb ik het ook begrepen, maar ik heb het wel eerst goed moeten lezen eer ik zover was. als lid van de postcodeloterij speel je inderdaad gratis mee. ben je geen lid dan kun je wel gratis met de bingo mee doen, alleen moet je jezelf wel eerst aanmelden. je hebt dan een lot waarvoor geld wordt geïncasseerd en daarnaast speel je gratis mee met de bingo.

ik speel dus gratis mee omdat ik al lid ben en ik hoef me niet aan te melden, doe ik dit wel dan wordt er extra poen afgeschreven maar ik heb dan ook extra bingo kaarten.

je moet inderdaad goed lezen want het is toch onduidelijk en ik denk dat ik het nu goed heb begrepen. ik ga in ieder geval me niet ergens voor aan meleden want dat ene lot dat ik nu heb vind ik genoeg.

ekiem