Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 22-09-2014 17:06:06
Voeding & Gezondheid

Hygiene

Zal er nog maar even een schepje(lepel)bovenop doen heb ooit eens meegewerkt aan een verbouwing van een restaurant (zal de naam niet noemen want wellicht bestaan ze niet meer) maar in schafttijd aten we ons hammetje op in de keuken en heb gezien dat de in partjes geneden ei van het bord afvielen en wat spinazie en dat werd door de ober doodleuk van de grond geraapt en weer netjes op het bord teruggelegd waarna het bij de klant geserveerd werd.
maar als we moeten gaan nadenken over hoe ons voedsel word gemaakt in een restaurant of fabriek dan kunnen we helemaal niks meer eten.dat kan wel moeten we alles zelf gaan telen en zelf ons vee gaan houden maar ja wie weet word er in de nacht wel over je kropje andijvie gepist door de kat van de buren waarna er een legio vliegen op hebben gezeten en jij maar denken dat je een heerlijke gezonde andijvie stampot naar binnen aan het harken bent