Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hoev1009 - 22-09-2014 18:34:57
Geldzaken & Recht

Spaarbankboekje rabobank

[quote=zoekster schreef op maandag 22 sep 2014, 17:16][quote=knabbel13 schreef op maandag 22 sep 2014, 16:45]zelf heb ik ook zoiets......vroeger konden mijn kinderen zegels sparen op school. nu weet ik niet meer op welke bank dit was?? zal wel overgenomen zijn, vermoed ik. maar mijn kinderen hebben recht op dat geld, vind ik! weet iemand die mij kan helpen? mijn kinderen zijn inmiddels 30/33 jaar maar toch ze kunnen het heel hard gebruiken. en ik heb gespaard voor hun.
ik meen dat dat zilvervloot sparen was, van de rijkspost spaarbank, die inmiddels ing is. als zo'n boekje vol was kon je het inleveren. heeft u dan die boekjes nog?

ik had ook zo'n boekje. was van de rijkspostspaarbank. er zaten inderdaad zegeltjes op. ik heb het ook opgestuurd en kreeg toch nog het geld wat er op stond, ondanks dat mijn boekje niet helemaal vol was geplakt. dus toch het proberen waard.